Week tegen Racisme en Discriminatie 2023

Scroll

Het programma

In samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn en lokale partners, heeft Stichting iDb een activiteitenprogramma voor de Week tegen Racisme & Discriminatie 2023 samengesteld.

In de week van 21 maart wordt de mensenrechtenvlag gehesen bij het stadhuis. Er zal er een mensenrechten film worden vertoond in Parkvilla en inwoners kunnen zich aansluiten bij een Regenboog Talk. Ook jij bent van harte uitgenodigd om je visie over inclusie te delen tijdens een ritje in de ParticipeMobiel en om bloemen te komen schikken waar complimentenkaartjes in allerlei voertalen aan kunnen worden toegevoegd. De week zal worden afgesloten met de  'Inclusief Communiceren' workshop van Stichting iDb.


Download het volledige programma:

Image
Programma Week Tegen Discriminatie Alphen 2023

 

Deel jouw verhaal

Deel jouw ervaringen met (anti)discriminatie middels het downloaden en invullen van een Mijn verhaal kaartje. Deze kan je afdrukken, invullen en meenemen naar de bijeenkomst op 21 maart (zie het programma). Ook is het mogelijk om jouw verhaal te delen middels het contactformulier, met als onderwerp Mijn verhaal kaartje Alphen.


Download het kaartje via de link hieronder:

 

Image
Mijn verhaal kaartje

 

Doe mee
Wij streven naar een gemeente waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Doe mee en zet je in voor een veilige en inclusieve stad waarin discriminatie en uitsluiting geen kans krijgt.
Word lid
Ervaar jij zelf ook discriminatie of zie je het in je omgeving gebeuren? Melden helpt!
Discriminatie melden