Algemene activiteiten

Amnesty Alphen: Write for Rights schrijfactie

Datum 09 December 2023
Tijd 11:00 - 17:00
Locatie Galerie van de Stichting Alphen Art, Aarhof 41, 2406 BT, Alphen aan den Rijn,
Google maps openen
Toegang Vrije inloop
Georganiseerd door
Write for Rights 2023 Amnesty Alphen

Graag wil Amnesty Werkroep Alphen aan den Rijn jou uitnodigen voor de jaarlijkse, internationale Write for Rights schrijfactie. Deze schrijfactie vindt plaats op 9 december 2023 om 11:00 uur in de galerie van de Stichting Alphen Art, Aarhof 41 te Alphen aan den Rijn. 

We gaan schrijven voor 10 personen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun mening, werk of om wie ze zijn. De voorbeeldbrieven liggen klaar om over te schrijven of te ondertekenen. Ook kan er een kaart worden geschreven naar de familie van de veroordeelde.

Mocht je om 10:00 uur al aanwezig willen zijn bij het hijsen van de Mensrechtenvlag bij het gemeentehuis, ter gelegenheid van De dag van de Rechten van de Mens op 10 december, dan kan je gerust aansluiten in de galerie waar burgemeester Spies de 1e brief zal schrijven. Ook zal er koffie en thee klaarstaan.

Graag ontmoeten wij jou op 9 december!

 

Met vriendelijke groet,

Veronica Steinbach , coördinator Amnesty , Alphen a/d Rijn.

www.alphenaandenrijn.amnesty.nl

 

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Wij streven naar een gemeente waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Doe mee en zet je in voor een veilige en inclusieve stad waarin discriminatie en uitsluiting geen kans krijgt.

Op de hoogte blijven